[TR] GÖKTÜRK

Server Information
Address Private Server
Hostname [TR] GÖKTÜRK I www.armagokturk.com I HER ZAMAN - HER YERDE
Status Checked 2 minutes ago
Players 0 / 25
Location Turkey
Version 2.14.150957
Platform Windows
Map bozcaada
Registered by Vox
Registered since September 13th, 2021 05:00 AM EST
Last update April 13th, 2023 09:10 AM EST
Tag(s) Dedicated
Statistics
Uptime
Vote(s) 0
Rank 82
Score 3
Favorited 0
Discussion(s) 0

About This Server



Biz GÖKTÜRK / 𐱅𐰵𐰼𐰰 olarak, Bohemia Interactive’in ARMA III oyununda Türk Silahlı Kuvvetlerinin en seçkin birliklerinden Su Altı Taarruz Grup Komutanlığını canlandıran askeri simülasyon ekibiyiz. Temel üyeliği 2020'in başından beri birlikte olan köklü bir birim olarak, kayıtlı üyelerimize sadece kaliteyi değil, istikrarı ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin en seçkin birliklerinden olan Sualtı Taaruz Grup Komutanlığında role-play oyun simülasyonu sunuyoruz. Önceliğimiz, ARMA III topluluğu için Türk Silahlı Kuvvetlerinin caydırıcılığını, disiplinini, özverisini, cesaretini, sunmaktır. Ekibimizde gerçek bir askeri yaşam hissine sahip olabileceksiniz. Vatan ve Milletini seven Askere henüz gitmemiş yada Askerlik vazifesini severek yapmış ama özlemiş kişilerin eğlence amaçlı Askeri senaryolarda oyun oynadığı bir ortam oluşturuyoruz. Fakat yaşanan olaylar tamamen hayal ürünüdür, gerçek kişi, kurumlar ile hiç bir bağlantısı yoktur.

Sahadaki ve muharebedeki tüm süreçler için bir rütbe sistemi kullanıyoruz, her rütbenin görev ve görevleri var. Bu katı yapılar, görevlerin hızlı, etkili ve kontrollü bir şekilde yerine getirilebilmesi için bize net bir komuta zinciri sağlar. Ancak simülatörün dışında, yalnızca ARMA ile ilgilendiğimiz için rütbe sistemini kullanmıyoruz. Birimimiz, her üyenin yüksek eğitimli ve mümkün olan en yüksek kalitede hazır olduğu, dünya çapındaki tüm tehlikeli bölgelerde sanal görevlendirmeyi yapabilecek, özel olarak düşünülmüş ve incelenmiş az sayıda seçkin askerlerden oluşmaktadır.

İster ARMA'ya yeni başlayan ister kıdemli olun, temel eğitim için ortak bir tarih belirliyoruz, böylece herkes hızlı ve doğrudan prosedürlerimizi, yaklaşımlarımızı, silah sistemlerimizi ve taktiklerimizi anlayıp öğreniyor. Temel eğitimleri tamamladıktan sonra kadromuz içinde kalıcı bir göreve atanacaksınız. Tabii ki tüm etkinliklere, görevlere ve toplantılara katılmaya davetlisiniz. Birim komutanları ve sizin karar vereceğiniz bir uzmanlık dalında özel ihtisas kurslarına katılarak kendiniz geliştirebileceksiniz.

Göktürk'e katılmak için Discord kanalımızdan Personel Daire Başkanı iletişime geçin, kendisi işleyişi en ince ayrıntısına kadar anlatacaktır.

"Bir bak tarihe, Türk'e baş kaldıranların sonu ne olmuş!” - Bilge Kağan • 🐺 🤘 🇹🇷 🇦🇿 𐱅𐰵𐰼𐰰 •

🌐 Homepage
https://www.armagokturk.com